dziczyzna

i

Autor: pixabay.pl

LAS

Kulinarne warsztaty z Nadleśnictwem Przedborów

2023-11-15 8:00

,,Leśne pitraszenie'' w Nadleśnictwie Przedborów, czyli kulinarne warsztaty zarówno dla amatorów, jak i - profesjonalistów. Taką atrakcję szykują dla nas leśnicy - i to już w najbliższy piątek. Tym razem na tapetę mistrzowie smaku wezmą - dziczyznę.

To będzie bardzo smakowita lekcja. Już w najbliższy piątek na Placu Pod Dębem w Przedborowie odbędą się warsztaty kulinarne - ,,Leśne pitraszenie'', połączone z wykładem na temat roślin i grzybów w polskich lasach. Temat przewodni piątkowej lekcji - to dziczyzna.

Zajęcia poprowadzi Andrzej Adamus - szef ,,Kuchni na dziko''. I choć to pierwsze tego typu spotkanie, to z pewnością nie ostatnie.

Jeśli jednak chcecie wziąć w nim udział, wcześniej należy się zapisać. Liczba miejsc jest ograniczona.

Zgłoszenia należy dostarczyć do siedziby Nadleśnictwa Przedborów lub przesłać na adres mailowy beata.katna@poznan.lasy.gov.pl.

Kto pierwszy, ten lepszy ;)

plakat

i

Autor: Nadleśnictwo Przedborów, Lasy Państwowe

QUIZ. Kojarzysz w jakim filmie się tym zajadali? Ślinka cieknie od kinowych przysmaków

Pytanie 1 z 10
Zacznijmy od czegoś prostego. Smakowita potrawa z "Zakochanego kundla" to:
Grupa ZPR Media sprzeciwia się głoszeniu opinii noszących znamiona mowy nienawiści przepełnionych pogardą czy agresją. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, powiadom nas o tym, klikając zgłoś. Więcej w REGULAMINIE